← Ga terug


Bart rules in Aalst

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , , op .

Affiche Aalst carnaval‘Onze’ Bart is de trotse ontwerper van de officiële affiche voor Aalst Carnaval. Barts ontwerp haalde het van een twintigtal andere affiches. Hij koos voor een stijlvolle vrouw met masker, met het Aalsterse belfort op de achtergrond. Het masker staat volgens Bart symbool voor het mysterie dat het Aalsterse carnaval voor buitenstaanders vormt. ‘In de aanloop naar carnaval lijkt het of de Aalstenaars één grote vriendengroep worden. Die vriendschap die zo eigen is aan carnaval, kan je moeilijk uitleggen aan wie niet van Aalst is’, zegt Bart.

Ook aan ons krijgt hij het maar moeilijk uitgelegd. Want als carnaval eraan komt, zien wij bij de anders zo rustige Bart de spanning stijgen. Dan durft er op kantoor al eens een ‘erg foute’ plaat uit de radio schallen.

Bart had ons niet verteld dat hij aan de wedstrijd had deelgenomen, maar het resultaat is voor ons geen verrassing. Bart heeft veel gevoel voor esthetiek en oog voor detail. Dat zie je aan de affiche, waar met veel zorg aan gewerkt is. Ze laat in elk geval geen enkele Aalstenaar onberoerd.

Dus alleszins: een dikke proficiat Bart en geniet dit jaar maar extra van het carnaval in Oilst.

Dit verscheen in de pers over Barts affiche:

Aalst Carnaval 2013 voorgesteld – TV Oost (filmpje)

Belg.be

Nieuwsblad.be

The following two tabs change content below.

Veerle

Met meer dan een decennium redactionele ervaring mag Veerle zich ondertussen een ervaren rot in het vak noemen. Ze voelt uw boodschap perfect aan en vertaalt ze in een pakkende tekst.

Latest posts by Veerle (see all)

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *