Category Archives: copy

Een klassevolle brochure voor Private Insurer

Dit bericht werd geplaatst door in brochure, copy, print, Private Insurer op .

magazinebrochure coverbrochure private insurer spread brochure private insurer spread

Private Insurer wilde makelaars overtuigen van de meerwaarde van hun productaanbod, alsook van hun marktvisie en service. Mindsetting overlegde uitvoerig met de directie van de verzekeraar over de inhoud van een stijlvolle en overtuigende brochure. We namen de copywriting voor onze rekening, net als de vormgeving en het drukwerk.
Elektronische newsletters voor Aviabel

Dit bericht werd geplaatst door in Aviabel, copy, nieuwsbrief op .

responsive nieuwsbrief van aviabelelektronische nieuwsbrief mindsetting

Hoe kan je je klanten op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen je bedrijf? En tegelijkertijd interactie creëren? Juist, via een elektronische newsletter. Wij verzorgen meerdere nieuwsbrieven per jaar voor verzekeraar Aviabel, een maatschappij gespecialiseerd in het verzekeren van luchtvaartrisico’s. Dankzij het partnership met Mindsetting neemt hun communicatie een hoge vlucht.Interview met Rudi Pauwels in Ahead (AXA Assistance)

Dit bericht werd geplaatst door in AXA Assistance, copy, magazine, print en getagd met , , , , op .
Ahead AXA Assistance

Ahead AXA Assistance Rudy Pauwels

CASE_Ahead2CASE_Ahead3

Voor de jongste editie van zijn magazine Ahead vroeg AXA Assistance ons om Rudi Pauwels van Biocartis te interviewen. Het werd een boeiend gesprek. Ook de andere artikels over innovatie in Health vloeiden uit onze pen.Parse error: syntax error, unexpected 'endwhile' (T_ENDWHILE) in /data/sites/web/mindsettingbe/www/wp-content/themes/twentytwelve/footer-blog.php on line 74