Digitale communicatie

Scoren met een sterke online aanwezigheid

Een gerichte digitale communicatie versterkt het imago van je bedrijf en vergroot je geloofwaardigheid. Een performante website, originele content op sociale media en verrassende e-mail- en videomarketing, het zijn  noodzakelijke ingrediënten om je naambekendheid te vergroten, het vertrouwen van bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten te overtuigen. Maar dan moet je wel the bigger picture zien … een consistent plan van aanpak voor je digitale communicatie. Geen plan, geen resultaat!

Wil je digitaal beter scoren?
Vertrouw op jouw digitale expert

Hoe je online het verschil maakt

Digitale marketing strategie

Samen met jou tekenen we de krijtlijnen van je digitale communicatiestrategie uit:

  • Welke doelgroepen wil je bereiken?
  • Wat zijn de kernboodschappen van je bedrijf voor elk van je doelgroepen?

Vervolgens kiezen we samen met jou de digitale communicatiekanalen waarop je met je bedrijf wil inzetten. Want je weet dan al wat je wil vertellen aan wie, maar nog niet hoe je dat best doet …

Een performante website, SEO, SEA, sociale media, e-mailmarketing, videocontent, podcasts, …  Al deze bouwstenen kunnen nuttig zijn, maar zijn ze voor jouw ambities wel prioritair? Waarop focus je het best? En hoe zorg je ervoor dat ze naadloos op elkaar aansluiten, en elkaar zelfs versterken? Die vragen beantwoorden wij voor jou.

Zorg ervoor dat je digitale strategie helemaal juist zit

Laat ons afspreken

Webdesign en webdevelopment

Een sterke website is een website die je waardevolle leads oplevert. Maar daartoe is het essentieel dat je website ijzersterk presteert op heel wat vlakken:

  • Een duidelijke structuur, met intuïtieve navigatie
  • Boeiende content op maat van je doelgroepen
  • Een krachtig en gebruiksvriendelijk design
  • Een state-of-the-art technische programmatie

Je website staat centraal in jouw digitale communicatie. Maar opdat je website je extra business bezorgt, is het essentieel dat die veel relevante bezoekers lokt. Dat doe je bijvoorbeeld via een uitgekiende SEO- en SEA-strategie, gerichte e-mailmarketing en verrassende content op sociale media. Zoniet blijft je website achterop hinken …

Wil je samen met ons brainstormen over een rendabele site voor jouw bedrijf?

Maak meteen een afspraak

webdesign en webdevelopment voor jouw bedrijf

E-mail marketing

Vind je ook dat je teveel e-mails krijgt? En ben je er daarom van overtuigd dat e-mailmarketing en elektronische nieuwsbrieven zinloos zijn? Dan heb je het mis! E-mailmarketing is vandaag nog steeds eens van de meeste performante marketingtools voor je bedrijf. Bijvoorbeeld met het oog op klantenretentie en upselling binnen je cliënteel is e-mailmarketing een zeer performante tool! En bovendien is het erg budgetvriendelijk …

Ontdek hoe elektronische nieuwsbrieven het verschil kunnen maken

Laat ons afspreken

Video marketing

Creatieve video’s zijn onmisbaar in je marketing en communicatie.

  • Beelden zeggen meer dan 1000 woorden: een cliché, maar ook een feit.
  • Je boodschap komt sterker binnen.
  • Video’s zorgen voor meer merkbeleving.
  • Je bereikt veel meer mensen via video’s op sociale media.
  • Je versterkt de waarde van je website voor zoekmachines.
  • Je doelgroep kan je video’s op heel wat devices bekijken.
  • Je kan video’s snel een eenvoudig in je marketing- en communicatietools integreren.

Vertel je verhaal met unieke video content. Wij helpen je van het bedenken van het concept tot en met de promotie van je verrassende video. Het uittekenen van de storyline, copywriting van de teksten, opnames, montage en afwerking … Wij nemen het allemaal voor onze rekening.

Benieuwd wat video content voor jouw bedrijf kan betekenen?

Laat ons samenzitten

video

Social media

Post je wekelijks meerdere berichten op verschillende socialemediakanalen, maar merk je weinig of geen impact? Heb je geen idee hoe je jouw doelgroepen via sociale media bereikt?

Wij helpen je met een de ontwikkeling van een socialemediastrategie op maat van jouw activiteit en cliënteel. Voorts denken we graag mee na over innovatieve content voor jouw socialemediakanalen. Advertenties zijn daarbij een must. Wij creëren voor jouw bedrijf advertenties die er echt uit springen. En uiteraard bestuderen we de statistieken grondig om te zien of je doelstellingen gerealiseerd worden, dan wel of bijsturing wenselijk is.

Wil je een uitgekiende socialemediastrategie?

Lees hier waarom het interessant is om je sociale media uit te besteden.

Laat ons afspreken

projecten

Digitale communicatie

klantgerichte content voor de juiste doelgroep

Krachtige blogs en FAQ’s voor de website, opvallende mailings voor klanten en creatiev socialemediaberichten. Ontdek hier hoe we MySavings helpen met hun marketing en communicatie.

lees meer

Meer inspiratie

Sociale media uitbesteden

5 redenen waarom je sociale media uitbesteden een slimme zet is

Sociale media spelen een almaar belangrijkere rol in je bedrijfscommunicatie. Tegelijkertijd evolueren platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn constant, waardoor het almaar moeilijker is om al je kanalen te onderhouden. Je sociale media uitbesteden is daarom voor elk bedrijf een slimme zet.

Lees meer
Motion graphics

Breng je content tot leven met motion graphics

In de wereld van sociale media is het dé uitdaging om op te vallen tussen de overvloed aan content. Scrollend door je feed zie je foto na foto, tekst na tekst. Maar wat als je de aandacht van je publiek echt wilt vasthouden? De oplossing is simpel: ga voor motion graphics!

Lees meer

Benieuwd hoe jouw bedrijf online de hemel bestormt?

Plan je afspraak