Content marketing

Duurzame klantrelaties dankzij relevante content

Content marketing is als een beklijvende tv-serie. De knappe trailer maakt je publiek nieuwsgierig. De eerste aflevering raakt een gevoelige snaar. En dankzij het ijzersterke verhaal kunnen je klanten er maar geen genoeg van krijgen. Van nieuwsgierigheid naar  interesse naar klantbetrokkenheid en -engagement, op een efficiënte en duurzame manier. Dat is de kracht van content marketing!

Wegwijs raken in content marketing?
Schakel onze specialisten in

Hoe content marketing jouw bedrijf vooruit helpt

Leadgeneratie

Spreek je potentiële klanten aan en win hun vertrouwen met hoogwaardige content die aansluit bij de interesses en noden van je doelgroep, Door in elke stap van het beslissingsproces relevante informatie te delen, krijg je warme leads en trouwe klanten.

Contacteer ons voor kwalitatieve leads

 

Naambekendheid vergroten

Relevante content wordt gezien, in zoekmachines en daarbuiten. Maak er handig gebruik van om het bewustzijn rond je merk te vergroten en je expertise te tonen. Je merk blijft hangen en wordt top-of-mind bij je doelpubliek.

Schakel ons in voor meer naambekendheid

naambekendheid, merkbekendheid

Employer branding

Content marketing werkt bijzonder effectief in de zoektocht naar medewerkers. Vertel het verhaal van je organisatie op een consistente en authentieke manier, en laat zien dat jouw bedrijf the place to be is voor talent.

Versterk je employer branding

Online aanwezigheid versterken

Hoe wordt en blijft je bedrijf zichtbaar online? Door er een stevig advertentiebudget tegenaan te gooien? Overweeg zeker ook het content marketing organisch uw online aanwezigheid versterken met langdurig effect.

Maak je bedrijf zichtbaar online

Nieuw product of gamma lanceren

Je bedrijf lanceert een nieuw product. Geef je doelpubliek meer dan een ronkende slogan. Nuttige informatie en testimonials om hun keuze te kunnen maken; whitepapers, tutorials en illustraties om met je product aan de slag te gaan. Met content marketing lanceer je niet gewoon een product, maar vertel je een inspirerend verhaal.

Boek professionele ondersteuning voor je productlancering

productlancering

Groeien met je bedrijf

Relevante content creëert waarde voor elk doelpubliek en in elke fase van de klantencyclus.  Content marketing is dan ook zeer effectief om potentiële klanten aan te trekken en bestaande klanten aan te zetten tot herhaalaankopen en mond-aan-mondreclame.

Gebruik deze krachtige groeimotor

content marketing voor bedrijfsgroei

Nieuwe zaak opstarten

Een nieuw zaak? Verkoop niet je product of dienst, maar inspireer je toekomstige klanten met het verhaal achter je bedrijf. Met een slimme mix van content in de vorm van video, tekst en socials zet je een merk stevig in de markt en bouw je gestaag naamsbekendheid op.

Geef je nieuwe zaak een kick-start

Je bedrijfsevent in de kijker plaatsen

Door het gebruik van content marketing wordt het positieve effect van je bedrijfsevenement verlengd en versterkt. Laat het nazinderen met sprekersinterviews, deelnemersverhalen, samenvattingen en after-movies.

Geef extra buzz aan je bedrijfsevent

event communicatie
01

content strategie

Beklijvende content marketing zorgt voor
merkbekendheidvolgers websitebezoekers leads klanten ambassadeurs

Tenminste als je een sterk scenario hebt: een strategie die vastlegt met welke unieke content je jouw favoriete publiek zal intrigeren, inspireren en activeren. Op het raakvlak tussen jouw bedrijfsidentiteit en -doelstellingen enerzijds en de aspiraties van je doelgroepen anderzijds creëren we content en formats die jouw verhaal vertellen met impact.

02

communicatieplan

Scenario omzetten in een goed script

Dat script is jouw communicatieplan, dat in detail vastlegt welke boodschap naar welke doelgroep gaat om maximaal impact te creëren.

projecten

Content marketing

klantgerichte content voor de juiste doelgroep

Krachtige blogs en FAQ’s voor de website, opvallende mailings voor klanten en creatiev socialemediaberichten. Ontdek hier hoe we MySavings helpen met hun marketing en communicatie.

lees meer
programmeren van een meertalige website

creatief websdesign voor Multi-Value

Voor Multi-Value, een toonaangevende speler in de wereld van klantbelevings- en marktonderzoek, bouwden we een stijlvolle, moderne en performante site.

lees meer

Meer inspiratie

Sociale media uitbesteden

5 redenen waarom je sociale media uitbesteden een slimme zet is

Sociale media spelen een almaar belangrijkere rol in je bedrijfscommunicatie. Tegelijkertijd evolueren platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn constant, waardoor het almaar moeilijker is om al je kanalen te onderhouden. Je sociale media uitbesteden is daarom voor elk bedrijf een slimme zet.

Lees meer
Motion graphics

Breng je content tot leven met motion graphics

In de wereld van sociale media is het dé uitdaging om op te vallen tussen de overvloed aan content. Scrollend door je feed zie je foto na foto, tekst na tekst. Maar wat als je de aandacht van je publiek echt wilt vasthouden? De oplossing is simpel: ga voor motion graphics!

Lees meer
Content marketing voor jouw bedrijf

Benieuwd hoe jij content marketing kan inzetten voor jouw bedrijf?

Plan je afspraak