Heldere en overtuigende copywriting

De copywriters van Mindsetting gieten de boodschap van je bedrijf in heldere tekst. Teksten die je doelgroep informeren, activeren en inspireren. In copywriting is geen enkele stijl ons vreemd.

Uiteraard respecteren we daarbij de schrijfhuisstijl van je bedrijf en de spelling- en grammaticaregels. Mindsetting staat ook in voor de kwaliteitsvolle vertaling van je teksten.

Ga snel naar:

Magazine: specialistenwerk

Een bedrijfsblad schrijven voor klanten of eigen medewerkers is een vak apart. Naast een goede voorbereiding, strakke planning en tijdrovende coördinatie heb je ook specifieke copyskills nodig. Met een mix van informatieve teksten, interviews en lifestyle schrijft Mindsetting een blad dat je doelgroep inspireert.

Copywriting temse

Direct mailing: consumenten overtuigen

Voor direct mailing heb je een originele, krachtige tekst nodig die opvalt in combinatie met een sterk beeld. Of dat nu in een baseline gebeurt, een brief, een ludiek concept, een e-mail,… je tekst moet raken en overtuigen.

Copy - persbericht

Productbrochure/­bedrijfsfolder: helder en boeiend

De tekst van een productbrochure of bedrijfsfolder vat een overvloed aan (technische) informatie samen in een heldere, begrijpelijke en boeiende tekst, waarin de sterke punten van je product of bedrijf duidelijk naar voor komen.

Persberichten: kant en klaar voor journalisten

De pers is ook een doelgroep van je bedrijf. Interessante persberichten en persmappen, met de juiste titels en quotes, vormen voor journalisten een hapklare brok en worden daardoor makkelijk opgepikt.