Webdesign, webdevelopment en SEO

De web developers van Mindsetting brengen de boodschap van je bedrijf online in een goed scorende elektronische nieuwsbrief en een user friendly en mobielvriendelijk webdesign. Zoekmachineoptimalisatie of SEO zorgt ervoor dat je website goed scoort in zoekmachines. Mindsetting maakt websites, elektronische nieuwsbrieven, animatiefilmpjes, webvideo’s, social media en webtoepassingen op maat.

Ga snel naar:

E-mail newsletter

Elektronische newsletter en web development

 

E-mails (o.a. elektronische newsletters) zijn een handige, snelle en relatief goedkope manier om contact te houden met je klanten. Ook voor prospects kan je e-mail marketing inschakelen. Met een overtuigende subjectline (onderwerp) en interessante teksten laat je geregeld van je horen.

SEO

SEO optimalisatie en web development

Hoe scoort je website in zoekmachines?

Je bedrijf heeft een mooie website? Leuk! Maar als je je bedrijf opzoekt via Google of andere zoekmachines, dan verdwijnt je website in de massa? Niet leuk.

Hoe zorg je ervoor dat je website bovenaan de resultaten prijkt bij zoekmachines? Wij matchen een logische structuur en een ‘propere’ broncode met een sterke webcopy. Shares en links doen de rest!

Mobielvriendelijke website

mobielvriendelijk website design

Je website altijd en overal perfect te zien

Een smartphone en tablet maken deel uit van ons dagelijks leven. Wij zorgen ervoor dat je website er ook op deze toestellen onberispelijk uitziet. Responsive webdesign heet zoiets in het jargon. Je blijft beschikken over één url. Wij passen de copy en het design aan in functie van touchscreens. Zo kan je op beide oren slapen: ook bij zoekopdrachten vanuit een smartphone of tablet scoort je website goed!