Category Archives: M-work

Allianz Benelux maakt zijn personeelsblad digitaal

Dit bericht werd geplaatst door in , op .

Digitaal wordt het nieuwe normaal bij Allianz Benelux. Ook het blad voor de medewerkers maakte de omslag van een papieren naar een online magazine. Lees hier welke gevolgen dit had voor invulling, teksten en vormgeving. En ontdek hoe de medewerkers van Allianz Benelux reageerden op hun nieuwe Benelux Journal.

online magazine Allianz

Allianz Benelux raakte bij de digitale omslag niet aan het oorspronkelijke doel en concept van zijn personeelsblad. Het moest in zijn nieuwe vorm:

VACATURE front-end developer

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , op .

Mindsetting zoekt een leergierige fulltime front-end developer met oog voor design. Je bent een creatieve geest en een echte teamspeler. Daarnaast kun je ook zelfstandig uit de voeten en durf je mee te denken. Je bent communicatief aangelegd, en dat niet alleen in HTML en CSS. Je hebt bovendien ook oren naar de wensen van de klant.

vacature webdeveloper

Staat PHP voor jou voor plezier, humor en positivisme, dan ben jij misschien wel de juiste man/vrouw op onze plaats.

5 tips om zelf een goede portretfoto te maken

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , op .

Bij een goede tekst horen mooie foto’s, absoluut! Maar vaak heb je niet het budget en/of de tijd voor een professionele fotoshoot. Geen probleem om dan zelf achter je camera te kruipen. Leg echter ook voor een amateurbeeld de lat hoog. Vijf tips voor een goede portretfoto.

1. Gebruik een goed fototoestel

Hoewel ik zelf graag en veel met mijn smartphone fotografeer, verkies ik voor het betere werk toch een ‘echt’ fototoestel. Dat levert vaak betere resultaten op – zeker voor printtoepassingen. Stel je fototoestel in op de hoogste kwaliteit, zo ben je zeker dat de resolutie van je beeld volstaat om geprint te worden.

Nieuwe website voor Vervaet Verhuis

Dit bericht werd geplaatst door in , en getagd met , , , op .

Vervaet Verhuis (@Verhuisfirma) is een befaamde specialist in de verhuis van labo’s, scholen, bedrijven, archieven, bibliotheken en ziekenhuizen. Voor hun huisstijl en website namen ze een andere specialist bij de arm. Mindsetting ontwikkelde voor Vervaet Verhuis een frisse en overzichtelijke website, met aandacht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en een design en functionaliteit die ook op smartphone en tablet goed uitkomen (responsive).