Category Archives: interview

Daar ga ik weer…

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , op .

Tips voor een goed interview

Soms betrap ik mij erop: dan ben ik gewoon met iemand aan de praat en ga ik plots doorvragen en antwoorden herformuleren. Interviewen dus… Een gezonde portie nieuwsgierigheid is alvast een goed vertrekpunt voor een geslaagd interview. Maar wat heb je nog meer nodig?

1. Interview voorbereiden

Wie interviewen?

Kies je interviewkandidaat zorgvuldig uit. Wil je een bekende kop of CEO, of verras je de lezer met iemand die achter de schermen werkt en voor een interessante invalshoek zorgt.

Introvert in communicatie

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , , op .

Af en toe vraag ik het mij nog wel eens af: wat doet een introvert persoon als ik in godsnaam in een communicatiebureau? Maar ik houd het er nu toch al zes jaar vol en werk met veel plezier voor Mindsetting. Omdat, zo leert een beetje opzoekwerk mij, ook introverte mensen kwaliteiten hebben die perfect in communicatie passen.

Schrijven

introvert

Introvert in communicatie

Toegegeven: presentaties, netwerkevents, verkoopsbabbels, etc. zijn nog altijd niet helemaal mijn ding. En dan Twitter, waar je over alles een interessante mening moet ventileren… Toch voel ik mij wel helemaal thuis in communicatie en vooral dan in het geschreven woord. Ik pluis namelijk graag onderwerpen uit, om er daarna een duidelijke en aantrekkelijke tekst over te schrijven. En daarvoor kan ik rustig achter de schermen (letterlijk) werken.