Category Archives: M-team

Introvert in communicatie

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , , op .

Af en toe vraag ik het mij nog wel eens af: wat doet een introvert persoon als ik in godsnaam in een communicatiebureau? Maar ik houd het er nu toch al zes jaar vol en werk met veel plezier voor Mindsetting. Omdat, zo leert een beetje opzoekwerk mij, ook introverte mensen kwaliteiten hebben die perfect in communicatie passen.

Schrijven

introvert

Introvert in communicatie

Toegegeven: presentaties, netwerkevents, verkoopsbabbels, etc. zijn nog altijd niet helemaal mijn ding. En dan Twitter, waar je over alles een interessante mening moet ventileren… Toch voel ik mij wel helemaal thuis in communicatie en vooral dan in het geschreven woord. Ik pluis namelijk graag onderwerpen uit, om er daarna een duidelijke en aantrekkelijke tekst over te schrijven. En daarvoor kan ik rustig achter de schermen (letterlijk) werken.

Bart rules in Aalst

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , , op .

Affiche Aalst carnaval‘Onze’ Bart is de trotse ontwerper van de officiële affiche voor Aalst Carnaval. Barts ontwerp haalde het van een twintigtal andere affiches. Hij koos voor een stijlvolle vrouw met masker, met het Aalsterse belfort op de achtergrond. Het masker staat volgens Bart symbool voor het mysterie dat het Aalsterse carnaval voor buitenstaanders vormt. ‘In de aanloop naar carnaval lijkt het of de Aalstenaars één grote vriendengroep worden. Die vriendschap die zo eigen is aan carnaval, kan je moeilijk uitleggen aan wie niet van Aalst is’, zegt Bart.