Category Archives: responsive

Google beloont mobielvriendelijke websites

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , , op .

Sinds dinsdag 21 april geeft Google voorrang aan mobielvriendelijke websites. De internetreus verwacht namelijk dat tegen het einde van het jaar het mobiele internetverkeer hoger zal liggen dan dat op vaste toestellen.

mobielvriendelijke of responsive websiteWebsites die aangepast zijn aan mobiele apparaten, de zogeheten responsive websites, zullen daarom vanaf nu hoger scoren in de zoekresultaten dan websites die niet mobielvriendelijk zijn. Google had deze wijzigingen al in februari aangekondigd, maar toch lijken nog veel bedrijven deze boot te missen.

Waarom e-mail marketing succesvol blijft

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , op .

Tussen al het social media geweld en ondanks spam houden commerciële e-mails goed stand. Meer zelfs: bedrijven vinden dat e-mail marketing nog steeds een betere ROI oplevert dan bijvoorbeeld social media of offline marketing. En eigenlijk is dat helemaal niet zo verwonderlijk…

Het eerste wat mensen doen op het werk (of zelfs ‘s morgens thuis via hun smartphone): hun mails checken.

Makelaar met digitale présence

Dit bericht werd geplaatst door in en getagd met , , , , , , , , op .

Neen, Mindsetting heeft de website niet gemaakt. En neen, ook de blog is niet van onze hand (had gekund, want wij zouden – denk ik – op dezelfde golflengte zitten).Toch wil ik hier graag de online présence van Advieskantoor Kockaerts prijzen. Omdat een bloggende verzekeringsmakelaar, met een frisse en overzichtelijke website bovendien, nog altijd eerder uitzondering dan regel is.

Social media

Het was op LinkedIn dat de blogberichten van André Kockaerts me voor het eerst opvielen. Want dat heeft deze makelaar goed begrepen: je kan wel bloggen, maar je moet er ook voor zorgen dat iemand je teksten leest. En dan zijn social media ideaal om een publiek op te bouwen.

Nieuwe website voor Vervaet Verhuis

Dit bericht werd geplaatst door in , en getagd met , , , op .

Vervaet Verhuis (@Verhuisfirma) is een befaamde specialist in de verhuis van labo’s, scholen, bedrijven, archieven, bibliotheken en ziekenhuizen. Voor hun huisstijl en website namen ze een andere specialist bij de arm. Mindsetting ontwikkelde voor Vervaet Verhuis een frisse en overzichtelijke website, met aandacht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en een design en functionaliteit die ook op smartphone en tablet goed uitkomen (responsive).