← Ga terug


Interview met pen en papier

Dit bericht werd geplaatst door in op .

Niets zo onpersoonlijk als een interviewer die zijn laptop als een Berlijnse Muur voor je neerploft. Niets zo creatief beperkend als een copywriter die louter aan zijn scherm gekluisterd zit. Althans zo denken wij erover bij Mindsetting. Daarom nemen we nog met veel plezier de pen in de hand tijdens een interview of vergadering.

Je denkt na

Wanneer je schrijft, ben je actief bezig met wat je neerpent. Je koppelt een fysieke handeling aan een mentale waardoor de woorden dieper doordringen en beter blijven hangen. Tijdens een interview ben je zo meer bezig met het vatten van de essentie dan met een laptopscherm vol tekst.

 Je filtert

Je kan sneller typen dan schrijven. Dus heb je de neiging om alles wat gezegd wordt als een tikkende superheld op je scherm te toveren. Maar als je nota’s neemt, ben je veel selectiever. Je filtert en creëert automatisch meer structuur. Dit helpt dan weer bij het uitschrijven.

 Je let op

Omdat je toch niet alles kan opschrijven, hou je meer oogcontact met de persoon die voor je zit. En een blik en een instemmende mimiek zetten aan tot interactie. Zo haal je meer uit je interview.

Voor de uiteindelijke verwerking van de tekst zweren wij bij onze laptops en tekstverwerkers, dat spreekt voor zich. Maar tijdens interviews en vergaderingen houden we dus halsstarrig vast aan pen en papier en richten we ons met een vragende blik, een luisterend oor en een terloopse notule op een goed gesprek. Bij Mindsetting staan we altijd klaar om uw interview in goede banen te leiden. Voor meer info, mail naar info@mindsetting.be

The following two tabs change content below.

Bart De Ryck

Bart speelt met vormen en figuren als geen ander en geeft je project de juiste look. Hij staat garant voor elektronische oplossingen op maat van je bedrijf

Latest posts by Bart De Ryck (see all)

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *